Jord- og belægningsarbejde

Har du brug for at få udført professionelt jord- og belægningsarbejde? Så kan vi hjælpe.

Som entreprenør, har vi mange års erfaring inden for belægning og jordarbejde, som vi udfører for private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Hjortshøj, Randers og Aarhus.

Vores arbejdsområder

Vi kan blandt andet udføre:

  • ​Dræn
  • ​Udgravning
  • ​Flisebelægning
  • ​Belægning af indkørsel
  • ​Ridebaner
  • ​Lægning af terrasser
  • ​Anlægning af gårdspladser
  • ​Jordkørsel
  • ​Anlægsarbejde.

Alt dette udføres til konkurrencedygtige priser.

Vi er klar med rådgivning under hele forløbet, og vi lægger vægt på en god dialog for at sikre, at du får et solidt og veludført arbejde.

Jordarbejde

Vi tilbyder alle former for jordarbejde , udgravning og jordkørsel. Vi er altid klar med råd og vejledning under beslutning og udførsel. Vi udfører udgravning, jordkørsel og støbning af betongulve, fundamenter, sokkel, støttemure, stolper/hegn m.m.

Dræn af marker/gårdsplads

Nyetablering af markdræning eller renovering af gamle dræn. På billedet ses udgravning af dræn på en mark, man fandt ud af, at de eksisterende dræn var kollapsede.

Derfor sørgede vi for at få lagt nye dræn, der kunne erstatte de gamle og sikre korrekt dræning af marken.​

Ridebane og anlæg

På billede 1 og 2: I forbindelse med etableringen og udgravning af en 20x40 m ridebane gravede vi muldlaget af, hvorefter vi etablerede dræn og lagde geotekstildug ud for at sikre adskillelse af underlagene. Vi færdiggjorde banen med et toplag bestående af lerholdigt sand efter ønske fra kunden.

Stenbelægning – gårdsplads - terrasse

Her hos MS Entreprenør vil vi kunne være behjælpelige med flise- og stenbelægning samt brolægning. Om du ønsker dig en ny terrasse eller gårdsplads er vi de rette at kontakte. Vi sørger for det hele fra udgravning til det færdige resultat.

Vi er eksperter, når det kommer til at etablere terrasse, stier eller indkørsel med fliser eller sten, og vi sørger altid for at levere et flot og holdbart resultat, der lever op til dine ønsker.

Vi har mange års erfaring, og vi er i stand til at klare enhver form for belægningsarbejde i alle former og størrelser.​

Endelig skal det nævnes, at vi også etablerer trapper og stabile støttemure, hvorfor vi også er de helt rette at kontakte, såfremt du går og drømmer om en støttemur eller trapper i din have.​

Kontakt os og få en pris på dit belægningsarbejde

Står du og skal have udført professionelt belægningsarbejde til en god pris, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 76 85 60 eller e-mail ms-e@outlook.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. 

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, 

Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så send os en e-mail ved at udfylde formularen og vi vil vende retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MS Entreprenør V/ Mathias Sørensen

Præstemarken 11
​8530 Hjortshøj

CVR: 40563784

Kontakt

☎ Tlf.: (+45) 28 76 85 60

✉ E-mail: ms-e@outlook.dk

Følg os

Vores Facebookside