Kloakmester udfører autoriseret kloakarbejde

​Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos MS Entreprenør ApS finder du en dygtig og professionel kloakmand, som står klar til at hjælpe dig med enhver opgave. Vi kører både ud til private kunder og erhvervskunder i Hjortshøj, Aarhus, Randers og omegn, men vi fungerer også som samarbejdspartner for murermestre og andre håndværkere.

​Vores kloakarbejde udføres altid af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du være sikker på, at resultaterne er ordentlige og holdbare. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og derfor kan vi varetage både store og små opgaver.

Vi løser alle opgaver indenfor bl.a.:

  • Dræning
  • Nedsivningsanlæg
  • Kloakering

​Uanset om der er tale om en simpel eller kompliceret opgave, bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Kloakarbejde

Vores kloakmester kan løse enhver opgave

Vores kloakmester klarer alle former for kloakering. Vi lægger endvidere nye kloakker ved nybyggeri og tilbygninger, hvilket naturligvis sker efter de love og regler, som en kloakmester skal overholde. Vi tilbyder samtidig støbning af fundament og støbning af gulve ved f.eks. nybyggeri.​

​Det er ikke altid, at afløbsinstallationer kan tilsluttes en hovedkloak på landet og i sommerhusområder, men her kan vi etablere en samletank, minirenseanlæg eller et nedsivningsanlæg. Det kan også være nødvendigt med omfangsdræn, hvis huset plages af fugt og vand omkring soklen, eller hvis der er risiko for oversvømmelser.

​Derudover kan vi også udføre renovering af kloakken samt montering af rottespærre.

​Vi har med andre ord brede kompetencer indenfor faget, hvorfor vi er i stand til at klare enhver udfordring. Hos os kan du desuden altid få gode råd og kompetent vejledning, således at du er sikker på at få den bedst mulige løsning.

​Hvad koster en kloakmester?

Det er svært at give en eksakt pris på, hvad en kloakmester koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer.

Det kommer bl.a. an på, hvilken opgave der er tale om, samt hvor omfangsrig den er. Vi sørger altid for at holde vores priser på et fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau, uanset hvilken type af kloakservice vi skal udføre. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

​Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på. Det betyder, at vi altid overholder vores aftaler - både angående tid og budget. Derudover kan du være sikker på, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet, som stemmer overens med dine individuelle ønsker og behov. Når opgaven er løst, rydder vi naturligvis op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om dette.

​Kontakt vores kloakmester og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte vores kloakmester, hvis du har brug for autoriseret kloakservice, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave. Vi står altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver indenfor faget.​

Vi har døgnvagt og kommer selvfølgelig også akut, hvis der er behov for det.​

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​