Om MS Entreprenør

​Hos MS Entreprenør går vi ind for en god dialog med kunderne og arbejder for et tæt samarbejde indenfor Jord - Beton -Nedbrydning - Kloak, vedligeholdelse af udearealer samt maskinstation , for at imødekomme kundernes forskellige behov og sikre et godt resultat - hver gang!

Hos os er der ikke langt fra ord til handling - vi udfører alle typer entrepernøropgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

​En sikker samarbejdspartner

MS Entreprenør lægger stor vægt på at sikre, at kunden føler sig tryg i samarbejdet. Vi hjælper med mange forskellige typer entreprenøropgaver og bruger altid autoriserede samarbejdspartnere, for at kunne levere det bedst mulige resultat inden for den givne tidsramme.

Garanti for høj kvalitet

Vi har flere års erfaring med forskellige typer af opgaver inden for jord- og betonarbejde, nedbrydning og kloakarbejde, hvilket betyder at vi i dag besidder mange af de kompetencer, der er nødvendige for at kunne bidrage med rådgivning og udførelsen af alsidige projekttyper.

Vægt på den gode relation

For at kunne levere de bedste resultater, har vi en dialog-baseret tilgang til vores opgaver. Vi sørger for at inddrage kunderne i hele processen og følger altid op på vores aftaler for at sikre høj tilfredshed. Vi tror på at en god dialog er det bedste udgangspunkt for at levere de bedste resultater.

MS Entreprenør - ring allerede i dag på 28 76 85 60

Vi kører i hele Egå, Lystrup, Hjortshøj, Rønde, Risskov, Hadsten, Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland.

Vi er et moderne og alsidigt entreprenørfirma der dækker området perfekt. Vi kører der hvor du ønsker det i hele Danmark. Alle vores medarbejdere har stor erfaring og ekspertise, og gennemgår løbende efteruddannelse.

Vi kan derfor tilbyde dig kompetent rådgivning i hele forløbet.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, 

Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så send os en e-mail ved at udfylde formularen og vi vil vende retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MS Entreprenør V/ Mathias Sørensen

Præstemarken 11
​8530 Hjortshøj

CVR: 40563784

Kontakt

☎ Tlf.: (+45) 28 76 85 60

✉ E-mail: ms-e@outlook.dk

Følg os

Vores Facebookside